POTI ACTIVA VOUCHERUL PANA LA 31 MAI 2021

ÎNSCRIE-TE  ACUM și activează unul dintre voucherele pentru noii tăi ochelari.

REGULAMENTUL CAMPANIEI “BLACK FRIDAY LA EBA OPTICS BOUTIQUE VOUCHER OCHELARI

Articolul 1. Organizatorul Campaniei:
1.1 Organizatorul Campaniei “EBA OPTICS BOUTIQUE VOUCHER OCHELARI” (denumită în continuare “Campania”) este S.C. UNLIMITED SERCO IMPEX SRL, persoană juridică cu sediul în Str. Iarba Campului 28, Sector 4, BUCURESTI, Cod de identificare fiscală: RO5404310, Registrul Comerțului: J40/5404310/1994 (denumit în continuare “Organizatorul”)
1.2 Campania promotionala se va derula/desfășura în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toți participanții (denumit în continuare „Regulamentul campaniei’’).
Articolul 2. Durata și locul de desfășurare al Campaniei
2.1 Campania este organizată și desfășurată pe teritoriul României, în magazinul fizic EBA OPTICS Boutique din Strada C.A. Rosetti 15, sector 1, București, în perioada 1.3.2021 ora 09:00 și 31.3.2021, ora 23:00.

Articolul 3. Regulamentul Campaniei
3.1 Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil pe întreaga durata întregii Campanii, în format electronic, prin accesarea paginii web https://www.eba-optics.ro/regulament/
3.2 Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica și/sau completa Regulamentul Campaniei, cu condiția înștiințării prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificări/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi comunicate prin publicarea pe pagina web https://www.eba-optics.ro/regulament.html


Articolul 4. Mecanism, condiții și beneficii vouchere în cadrul Campaniei
4.1 În perioada Campaniei, persoanele înscrise în campanie prin completarea formularului de înregistrare și care vizitează magazinul fizic EBA OPTICS boutique și achiziționează o pereche de ochelari de vedere completă (ramă plus lentile), primesc pe loc un voucher de până la 1300 lei
4.2 Voucherul se poate folosi doar pentru achiziția de ochelari de vedere (rame plus lentile)
4.3 Se poate aplica un singur voucher per comandă, cel cu valoarea cea mai mare
4.4 Voucherul se acordă în funcție de perechea de ochelari comandată, după cum urmează:OCHELARI MONOFOCALI CU FILTRU PENTRU CALCULATOR

Ramă + lentile Rodenstock Solitaire Protect Balance Valoare Voucher
Indice 1.5 200
Indice 1.6 250
Indice 1.67 350
Indice 1.74 450
 

OCHELARI MONOFOCALI FOTOCROMATICI

Ramă + lentile Rodenstock ColorMatic/ Transitions Valoare Voucher
Indice 1.5 250
Indice 1.6 350
Indice 1.67 450
Indice 1.74 800
 

OCHELARI PROGRESIVI INDIVIDUALIZATI

Ramă + lentile Rodenstock Impression FreeSign 3 Valoare Voucher
Indice 1.6 700
Indice 1.67 850
Indice 1.74 1300


4.5 Voucherul se aplică pentru o pereche de ochelari de vedere completă (ramă+lentile)
4.6 Voucherul este cumulabil cu ofertele curente la rame, însă nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri la lentilele de ochelari
4.7 Lentilele pentru care se poate opta pentru a beneficia de voucher sunt RODENSTOCK

Articolul 5. Dreptul de participare
5.1 Prin înscrierea şi participarea la Campanie, Participanţii sunt de acord cu prezentul Regulament şi sunt de acord ca datele lor personale să fie prelucrate de Organizator, astfel cum se precizează la art. 6.
5.2 Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

Articolul 6. Date personale
6.1 În organizarea și desfășurarea prezentei Campanii se vor avea în vedere și se vor respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR). De asemenea, prin participarea și înscrierea în Campanie, conform prezentului regulament, este necesar ca participanții să pună la dispoziția organizatorului și/sau partenerilor acestuia în vederea desfășurării campaniei, date cu caracter personal (de ex. nume, prenume, număr telefon, e-mail) astfel cum sunt solicitate de către Organizator conform prezentului Regulament și a formularului de înscriere.
6.2 Participanții declară că au cunoștință despre prelucrarea datelor lor cu caracter personal și își exprimă consimțământul în mod liber, expres și neechivoc cu privire la astfel de prelucrări în scopul executării prezentului Regulament și în vederea îndeplinirii obligațiilor legale, în conformitate cu prevederile GDPR. Prelucrarea datelor furnizate de participanții la Campanie se va face în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal.
6.3. Participanții își pot retrage oricând și în mod gratuit consimțământul pentru prelucrarea datelor lor personale pentru oricare dintre scopurile menționate mai sus, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înaintea retragerii. În cazul retragerii consimțământului de prelucrare a datelor oferite pentru înscrierea în campanie, calitatea dumneavoastră de participant încetează din momentul retragerii. În conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, vă informăm că beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, precum și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri, care ar putea produce efecte juridice în relația cu dumneavoastră sau v-ar putea afecta în mod similar, într-o măsură semnificativă.
Pentru exercitarea drepturilor și pentru sugestii și plângeri referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și pentru retragerea acordului, vă recomandăm să contactați comisarul nostru pentru protecția datelor din cadrul companiei la următoarea adresă de e-mail: dpo@eba-optics.ro.
Pentru mai multe informații legate de politica de confidențialitate adoptată de Organizator, vă invităm să accesați următorul link:
https://www.ebaoptics.ro/politica-de-confidentialitate

Articolul 7. Încetarea/Întreruperea Campaniei. Forță majoră
7.1 Campania poate înceta înainte de termen, atat în cazul unui eveniment ce constituie forta majora, astfel cum este reglementata de legislatia romana in vigoare, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de voința acestuia, de a continua aceasta campanie, cat si dacă Organizatorul își dorește acest lucru, inclusiv prin raportare la dreptul de retragere prevăzut la art. 6.3.
7.2 Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament/condițiile, aceste modificări fiind aduse la cunoștința publicului prin afișarea pe pagina web https://www.eba-optics.ro/regulament.html

Articolul 8. Legea aplicabilă. Litigii
8.1 Legea aplicabilă este legea romana.
8.2 Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Campaniei se vor soluționa pe cale amiabila, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instanțele judecatoresti romane competente din Mun. București.
8.3 Eventualele reclamații legate de derularea Campaniei se pot trimite pe adresa Organizatorului în termen de maxim 3 (trei) zile lucrătoare de la data încheierii Campaniei. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamatie.


 

Suport clienti Luni-Vineri 10.00 - 19.00, Sambata 10.00-14.00

0213142035 0213154688 office@eba-optics.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!