Ochelari pentru confort în spațiul de lucru. Vedere clară și comodă atât la calculator cât și în zona de citit.


Dacă îți place să citești, să gătești, ai un hobby migălos sau petreci mult timp în faţa computerului, atunci cu siguranţă îți sunt familiare şi aceste stări: tensiune, ochii “care ard”, dureri de cap, senzaţia de oboseală constantă.

Atunci cand lucrezi în interior, vederea trebuie să se adapteze la distanțe diferite: la birou, la monitor sau la colegi. După mai multe ore, acest lucru devine obositor. Soluția: ochelari multifocali cu lentile degresive pentru aproape și intermediar.

 

De CE ochelarii de birou CU LENTILE DEGRESIVE?

Pentru că oferă zonele vizuale cele mai largi la intermediar (monitor, birou, planșă) și aproape (citit, desenat, zona de acțiune a brațelor). Lentilele progresive oferă vedere clară la toate cele trei distanțe de vizualizare, dar zona de intermediar este cea mai îngustă. Pentru a vedea clar monitorul prin lentilele progresive, sunteți nevoiți să mișcați mult capul și să adoptați inconștient o postură nefirească. 

Ochelarii de birou cu lentile degresive sunt proiectați exact pentru cerințele locului de muncă, scutindu-vă astfel de stresul vizual și de o poziție incomodă.

 

 

 
În perioada 

1 Decembrie 2020 - 28 Februarie 2021


Cumperi o pereche de lentile progresive şi primeşti
CADOU
o pereche de lentile degresive pentru birou. 


Regulament promoţie:


La comandarea unei perechi de lentile progresive cu tratament antireflex din material organic, Impression FreeSign® 3, marca Rodenstock, se oferă bonus o pereche de lentile degresive pentru birou Progressiv Ergo® 2  1.50 cu tratament antireflex Supersin

Lentilele bonus pot fi comandate cu alte tratamente antireflex, alţi indici de refracţie sau altă categorie din gama Ergo 2 disponibile în oferta de lentile Rodenstock. În acest caz se va factura diferenţa.

Lentilele aflate în promoţie, pentru care s-a ales varianta bonus cadou, sunt exceptate de la alte discounturi. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10.00 - 19.00, Sambata 10.00-14.00

0213154688 office@eba-optics.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!