Ochelari pentru confort în spațiul de lucru. Vedere clară și comodă atât la calculator cât și în zona de citit.


Dacă îți place să citești, să gătești, ai un hobby migălos sau petreci mult timp în faţa computerului, atunci cu siguranţă îți sunt familiare şi aceste stări: tensiune, ochii “care ard”, dureri de cap, senzaţia de oboseală constantă.

Atunci cand lucrezi în interior, vederea trebuie să se adapteze la distanțe diferite: la birou, la monitor sau la colegi. După mai multe ore, acest lucru devine obositor. Soluția: ochelari multifocali cu lentile degresive pentru aproape și intermediar.

De CE ochelarii de birou CU LENTILE DEGRESIVE?

Pentru că oferă zonele vizuale cele mai largi la intermediar (monitor, birou, planșă) și aproape (citit, desenat, zona de acțiune a brațelor). Lentilele progresive oferă vedere clară la toate cele trei distanțe de vizualizare, dar zona de intermediar este cea mai îngustă. Pentru a vedea clar monitorul prin lentilele progresive, sunteți nevoiți să mișcați mult capul și să adoptați inconștient o postură nefirească. 

Ochelarii de birou cu lentile degresive sunt proiectați exact pentru cerințele locului de muncă, scutindu-vă astfel de stresul vizual și de o poziție incomodă.

 

 

 

Când sunt utili ochelarii de birou?

Ochelarii de birou își dovedesc utilitatea atunci când lucrăm perioade lungi de timp în interior. Ochii noștri sunt suprasolicitați atunci când privim pentru multe ore la distanța de aproape și intermediar. Indiferent că privim la monitor, citim sau desenăm, orele lungi la locul de muncă, în lumina artificială supun ochii la un efort considerabil. 

Schimbarea distanței de vizualizare între tastatură, documentele de pe birou, ecranul computerului sau planșa de desen duce la apariția oboselii. Folosind ochelarii de birou cu lentile degresive ajutati ochii dealungul zilei de muncă în interior.

Față de lentilele progresive, care acoperă toate zonele vizuale, acestea se concentrează pe zona de intermediar și aproape. Lipsa zonei de distanță permite zone mai mari la aproape și intermediar și o trecere mai fina intre ele. În acest fel ochiul este ajutat sa focuseze mai rapid și mai ușor. 

Datorită faptului că zona de intermediar este foarte largă și puteți vedea clar monitorul pe toată suprafața lui, poziția corpului atunci când lucrați la calculator este mai naturală și firească, fapt ce întârzie apariția oboselii.

Față de ochelarii pentru citit care sunt optimizați pentru o distanță de citire de 40 cm, ochelarii degresivi extind zona vizuală până la nivelul încăperii. Astfel, nu mai ești nevoit să te apleci înainte ca să vezi monitorul clar și nici să dai jos ochelarii atunci când intra un coleg în birou.

Pregătit pentru era digitală


La locul de muncă, ochii sunt obligați să privească des la distanțe diferite, de la birou, la monitor și către colegi. Acest lucru poate fi obositor: privirea indelungata la ecrane duce la ochi uscați, dureri de cap sau tensiune.

Soluția: ochelari de birou cu lentilele degresive de la EBA OPTICS Boutique. Acestea sunt adaptate la mișcările și distanța dumneavoastră obișnuită de vizualizare și astfel ușurați ochii și presiunea asupra posturii voastre. Ai mai multă energie pentru lucruri mai importante. Relaxat la calculator cu ochelarii de birou EBA OPTICS Boutique.

* Regulament Promoție Lentile degresive pentru birou:

În perioada 1 Decembrie 2020 - 28 Februarie 2021

Cumperi o pereche de lentile progresive și primești CADOU o pereche de lentile degresive pentru birou.

La comandarea unei perechi de lentile progresive cu tratament antireflex din material organic, Impression FreeSign 3 marca Rodenstock, se oferă bonus o pereche de lentile degresive pentru birou Progressiv Ergo2 1.5 cu tratament antireflex Supersin.

La comandarea unei perechi de lentile progresive cu tratament antireflex din material organic, Excelit Unique 4K - marca Interoptik, se oferă bonus o pereche de lentile degresive pentru birou Office Free 1.50 cu tratament antireflex SuperAR Clean.

Pentru a beneficia de lentilele bonus, acestea trebuie comandate împreună cu lentilele progresive, putând avea dioptrii diferite. În momentul realizării comenzii vom specifica și perechea de lentile aferentă ca bonus. Lentilele bonus pot fi comandate cu alte tratamente antireflex, alți indici de refracție sau altă categorie din gamele Ergo 2 și Office disponibile în oferta de lentile Rodenstck - Interoptik. În acest caz va trebui să plătiți diferența.

Lentilele aflate în promoție, pentru care s-a ales varianta bonus cadou, sunt exceptate de la alte discount-uri.

Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.

Suport clienti Luni-Vineri 10.00 - 19.00, Sambata 10.00-14.00

0213142035 0213154688 office@eba-optics.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!